[text]
Täna on

Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia koolitus „Käsitööga tööle 2” alustab tootearenduse ja ettevõtluse õpetamisega kuues Eesti piirkonnas (keskused: Kärdla, Pärnu, Rakvere, Tartu, Viljandi, Võru). Ettevõtmise kaudu saavad osalejad uusi teadmisi kohalikust käsitööst kui loomemajanduse yhest olulisest valdkonnast ja võimaluse täiendada oma tootearenduse ja myygi alaseid oskusi. Koolitusega loodetakse ette valmistada tulevasi väikeettevõtjaid ja edendada kohalikku käsitööd.

Koolitustele oodatakse käsitööd oskavaid ettevõtlikke inimesi, kes on hetkel töötud. Osaleda võivad ka väikelapsega kodus olevad vanemad, kui lapsehoolduspuhkusel on viibitud yle 1,5 aasta. Yks koolitus kestab yheksa kuud – 09.2009 05.2010.

Osalemiseks saab end kirja panna:

Kärdla Helgi Põllo 5284401 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Pärnu Eeva Talts 56453401 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Rakvere Kersti Loite 5143795 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tartu Virve Tuubel 56204979 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Viljandi Kristi Jõeste 5200340 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Võru Maarika Sepp 51928199 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Lisateavet: http://www.folkart.ee/est/ettevotmised.php?go=toole