[text]
Täna on

Eesti Rahva Muusem kutsub neljapäeval ja reedel emadepäevale pyhendatud tegemistele.

Emadepäeva pillituba

Neljapäeval 11. lehekuud algusega kl. 13.00 saab ERMi pysinäitusel kuulata pärimusmuusika kontserti ja ise pillimängu, tantsu ja rahvalaulu õppida ja kaasa teha.

Kell 13.00 - 13.45 toimub pysinäitusel Emadepäeva kontsert. Esinevad Võru muusikakooli pärimusmuusika õpilased, juhendajateks Celia Roose, Katrin Valk, Tarmo Noormaa ja Anu Taul ning Tartu Heleni kandlekooli lapsed, juhendajateks Helen Kõmmus ja ylle Kärner.

Kell 14.00 – 15.00 toimub töötoas Pillituba. Pillimängu õpetab Kristjan Pruks. Kaasa võib võtta väikekandle, parmupillid, viled või mõne muu lihtsa pilli. Pillitoas osalemiseks tuleb anda oma tulekust varem teada!

14.00 – 15.00 toimub pysinäitusel Mängutuba. Koos õpitakse laulumänge, tantse ja rahvalaule, juhendajateks Katrin Valk ja Helen Kõmmus.


Emadepäeva laulutuba

Reedel, 12. lehekuud algusega kell 12.00 on kõik emad koos laste ja lähedastega oodatud Eesti Rahva Muuseumi pysinäituse rehetuppa, kus tähistatakse lauluga emadepäeva. Oodatud on pisitillud ja väikesed lapsed koos emade, isade, vanaemade ja vanaisadega - kõik need, kes tahavad meiega kaasa laulda ja mõelda. Laulame maailma loomise loost, päeva veeremisest, kiikumisest ja kiigelkäimisest.

Pysinäitusel saavad kõik koos laulda regilaule, mängida laulumänge ja  veeta koos lõbusalt aega.  Yhist laulmist veavad ja juttu räägivad Terje Puistaja ja Marietta Aardam.

Teave ja etteteatamine tel. 56 492 650 (Terje Puistaja)