[text]
Täna on

t_01_18_bV.gifVõrgulehele www.futureprimitive.org kogutakse ajaloolisi helivarandusi.

Sel nädalal avaldati võrgulehel usutlus Hopi/Havasupai/Tewa vanema Mona Polaccaga, kes kõneleb vee austamise olulisusest ja ajaloolise vapustuste ravimisest põlisrahvaste yhiskondades.

Võrgulehe autorid usutlevad juba mõnda aega inimesi,  kes hoolivad meie planeedist ja selle saatusest. Usutlused ja vestlused on mp3-formaadis kättesaadavad veebilehel www.futureprimitive.org.

Oma tegevuse ja yhenduse kohta ytlevad autorid järgmist:

"Meie võrgulehe nimi,  futureprimitive ('tulevane algelisus') peegeldab meie veendumust, et inimkonna jätkusuutlik tulevik sõltub meie võimest pöörduda tagasi kadunud põhialuste juurde. Meie yhenduse nimi ja lipukiri pärinevad Jeremiah Gorsline'i ja Freeman House'i syvaökoloogia manifestist (ilmunud ajakirjas Planet Drum #3 1974. a.)."

Futureprimitive.org kutsub oma võrgulehel inimesi arutlema selle yle, kuidas taasluua planeedisõbralikku Gaia-yhiskonda.

t_VanaemadeNoukogu.gifKäesoleva projekti eesmärgiks on salvestada kõnelused 13 auväärse emandaga rahvusvahelisest Emandate Nõukogust (Grandmothers' Council, www.grandmotherscouncil.com)

Viimane kysitletu on Julieta Casimiro Mehhiko Mazateci hõimust - ravitseja ja Maria Sabina järeltulija.

Järgmisel nädalal võib lehelt leida vestluse emand Bernadette Rebienot'ga - Aafrika põlisrahva ravitsejaga Libreville Gabonist.

Avage veebileht ja kuulake:
http://www.futureprimitive.org/13grandmothers.html

Pilt: Mona Polacca ja Lakota palvejuht Aloysius Weasel Bear palvusel Palukyla hiiemäel 10218. a. sydakuus, Lembi Sepp

Pilt 2: www.grandmotherscouncil.com

 

Futureprimitive.org - Maavalla Koda