[text]
Täna on

Kolmapäeval 16.05. algusega kell 18 kõlavad Eesti Rahva Muuseumi pysinäitusel laulud, jutud ja pillilood loomingulise yhenduse "Ymbert vihma vikerkaari" esituses, teatas ERM. Esinetakse heategevusliku kontsertsarja "Tulevikumuuseumi hääl" raames ja on tasuta. 

Esmakordselt avalikult yles astuv "Ymbert vihma vikerkaari" esitab laulu,- jutu- ja pillilugusid Marietta Aardami, Anneli Kuuse ja Terje Puistaja esituses. Regilauludes, laulumängudes ja uuemates rahvalauludes räägitakse võimust, tõest ja vabadusest, sellest, kes me oleme ja kuhu me läheme. Läbi jutulugude antakse teada, mis on õnneks vaja, miks puud enam ei räägi ja mis on sõprus. Kuulda saab ka tänapäeva lugusid.

Kontsertsari "Tulevikumuuseumi hääl" on pyhendatud Eesti Rahva Muuseumi uue hoone valmimisele, milleni on aega 4 aastat. Kontsertsarjas esinevad 44 korral tuntud näitlejad, lauljad, tantsijad ja teised oma ala professionaalid nii Eestist kui välismaalt. "Tulevikumuuseumi hääle" kontserdid on publikule tasuta. Kõik esinejad ja kylastajad saavad jäädvustada oma nime annetustega, mis toetavad riskigruppi kuuluvate laste unistuste teostamist.