[text]
Täna on

Alates porikuu esimesest päevast kl. 18.30 hakkavad Vanalinna Muusikamajas (uus tn 16c) taas toimuma Arhailise Meestelaulu Seltsi korraldatavad rahvalauluõhtud. Mõtted, kuidas seda edasi viia ja kuidas olla on ikka samad nagu nad alati on olnud; hoiame klubimoodi olemisjoont, laulame vanu laule, joome teed ning puhume mõnusat juttu-veeretame aega õhtusse ja veedame videvikku, teatas korraldaja Lauri Õunapuu.

Laulutoad on ainult meestele, kui me just ei tee yhiseid lauluõhtuid kuhu on oodatud kõik, kel selleks soovi (kuupäevad kirjas allpool).

Teretulnud on kõik härrad-poisid kel soovi laulda. Sissesaamiseks koputage muusikamaja uksele, kui keegi ei vasta, koputage
veidi kõvemini või helistage Laurile, teine võimalus on tulla Aia tänava kaudu läbi Kohvicumi kohviku (siis teiseltpoolt muusikamaja). Tee mitteleidmisel võib Kohvicumist selle kaasa osta. Või helistada jällegi Laurile.

Lauluõhtud/seltsi kokkutulekud hakkavad olema paaritutel kuupäevadel esmaspäeviti kell 18:30, väljaarvatud pyhad ja erakorralised puhud, seega:

porikuu 1, 15, 29
kooljakuu 5, 19
jõulukuu 3, 17
sydakuu 21
radokuu 11, 25
urbekuu 3, 17, 31
mahlakuu 7, 21
lehekuu 5

Lauluõhtud kõigile, eriti naisterahvastele-tydrukutele-neidudele ja nende peigudele: 29.10., 17.12., 11.02., 31.03. ja 5.05.

Peatselt hakkavad Viljandis toimuma ka videvikuõhtud, mille kohta antakse lähemat teavet edaspidi.

Vaata lisaks:
http://meestelaul.metsatoll.ee