[text]
Täna on

Jäädvusta oma vastlapäeva tegevused videole või fotodele, saada need meile ja võida mõnusad labakindad, kirjutas EPLs Merilin Kruuse.

Homme on liugupäev. Sel päeval on Eesti pärimuses eriline ennustusvõime - lastava liu pikkus näitab ära suvise linakasvu. Kui Sinagi pyyad liugu lasta, siis võta see yritus linti ja pane video yles meie "Lugejalt lugejale" rubriiki.

Kindlasti sööd herne- või oasuppi, seajalgu ja vastlakukleid - jäädvusta oma toiduleemed pildile ning saada meile. Võib-olla teed vurri või paar - pildi sellestki saad Päevaleht Online'i lehele yles laadida.

Näita meile, kuidas Sina tähistad vastlapäeva ja võida tõelise Eesti käsitööna valminud labakindad. Pilte ootame "Lugejalt lugejale" rubriiki veel ka tuhkapäeval ehk 6 radokuud, mil kella viiest kolm labakinnaste võitjat välja kuulutame. Kolm parimat piltide ja videote seast valib Eesti Päevaleht Online'i valimiskogu.

Kui Sul tekib selle võistluse kohta kysimusi, siis need saad saata aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..


Eesti Päevaleht