[text]
Täna on

Kodumaise hea ja puhta kauba austajad võivad rõõmustada, sest nende jaoks on loodud uus võrguvärav HEA - Head Eesti Asjad.

Tegijad kirjutavad:

"Kes meist ei tahaks olla hea vanem oma lastele, või ise tervislikult toituda. Kellel meist ei oleks tuttavat maal, kes tegeleks põllumajandusega suisa missioonitundest, sest müügi pealt saadav tulu on märksa väiksem kasvatamisele kulunud kulust.

Kes meist ei tahaks midagi ehedat ja head, midagi kodumaist, sest kodumaine äratab usaldust…

Otsides internetist mahetootjaid, kohalikke põllumehi või lihtsalt kohalike käsitöömeistrite tooteid, võib ahastusega tõdeda, et neid lihtsalt ei ole. Või siis on nad niivõrd ära peidetud, et neid on võimatu leida. Kui paljud teist teavad sellistest projektidest nagu www.laat.ee või www.maakaup.com?

Seetõttu saigi loodud “Head Eesti Asjad” mis koondaks enda alla kokku kõik vajaliku ja kasuliku ning tooks meie kohalikku toodangut inimestele ligemale. Pyyame olla abiks teel, mis viib tervislikuma ja kvaliteetsema toitumise juurde, mis toob taas au sisse kohalike meistrite kvaliteedi ning mis loob hinge mõnusa ja koduse tunde.

Olgu teemaks siis oma toodete turustamine, kohaliku toodangu otsimine, sügistalgute korraldamine, kodukoha looduse ja keskkonna edendamine – HEA tahab olla abimeheks ja usaldusväärseks sõbraks sel teel."

Vaata lisaks:

HEA võrguleht