[text]
Täna on

Mõned põlisema moega ettevõtmised, mis pärnakuus Eesti vabaõhumuuseumis toimuvad:

* Köstriaseme talus igal nädalavahetusel kl 10-18 kangakudumine.

* Meistrikursused – 19. - 20.06. aknad-uksed ja 26. - 27.06. palkehitus. Oodatud on kõik, kes huvitatud vanadest töövõtetest. Osalemiseks kirja panemine: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.; tel: 53 44 4769.

* Näitused - Kolu kõrtsi talli all saab näha Heiki Pärdi kuvanäitust „Kes koputab su uksele“, kus oma lugusid jutustavad päevinäinud aknad ja uksed. Sassi-Jaani talus on avatud Eesti põlisehituse pysinäitus. Pulga talu rehealuses avatakse 11 pärnakuud rahvarõivaste näitus "Kuidas lind, nõnda suled" − omavalmistatud rahvarõivaid esitlevad Rahvakultuuri Arendus- ja Koolituskeskuse rahvarõivaste valmistajate koolis õppijad Tiivi Sooden, Hilja Väravas, Kristiina Halberg ja Hille Ahun-Vaarpuu.

* Tallinnas, Tornide väljakul toimuval Lillefestivalil saab näha taimeteadlase Anneli Banneri ja aednik Ruth Sillakivi loomingut - seda, kuidas kasvab ja areneb Vanaema lillepeenar. Vanade aia- ja põllutaimedega saab tutvust teha ka muuseumi põllulappidel Sassi-Jaani ning Pulga talus.

Eesti Vabaõhumuuseum