[text]
Täna on

...
miks ei paugu pardalõuad
haugu ei habemekandjad
paugu ei parrapidajad
ei need kaabud siin ei karju
kui ei karju kaabukandjad
Ei need parrad siin ei paugu
kui ei paugu parrakandjad
ei siin hõiska õlle toopi
kui ei hõiska õllejoojad

Vanalinna Muusikamajas (Tallinn, Uus tn 16c) jätkuvad taas Arhalise meestelaulu seltsi lauluõhtud. Mõtted, kuidas seda edasi viia ja kuidas olla, on ikka samad, nagu nad alati on olnud. Hoiame klubimoodi olemisjoont, laulame vanu laule, joome teed ning puhume mõnusat juttu ning veeretame aega õhtusse.

Arvestame samuti, et muusikamaja on õppeasutus ning austame maja, majaelanikke ning lapsi, kelle maja see lõppekson. Laulutubasid on nii ainult meestele kui ka yhiseid lauluõhtuid, kuhu on oodatud kõik kel soovi.

Teretulnud meie olemistele on nii täiskasvanud kui ka lapsed.

Lauluõhtud/seltsi kokkutulekud on igal teisel esmaspäeval, algusega kell 18:30, väljaarvatud pyhad ja muud erakorralised puhud.

Lisaks kutsume kõiki laulma sellevidevikuse hooaja avalaule Tsitre mõisaparki, kus on tähistamisel Gustav Vilbaste 125 synniaastapäev ning päädib ta suure laulukõminaga eelnimetet' pargis. (enam teavet siin: http://www.kuusalu.ee/index/news?news_id=1293)

Ainulet meestele ja poistele mõeldud lauluõhtud toimuvad: 20. sygiskuud, 18. porikuud, 1. ja 29. kooljakuud. Kõigile avatud lauluõhtud toimuvad 4. porikuud, 15. kooljakuud ning 13. ja 27. jõulukuud.

Sissesaamiseks koputage muusikamaja uksele, kui keegi ei vasta, koputage veidi kõvemini või helistage Tiidule või Laurile (tel 56155559); teine võimalus on tulla Aia tänava kaudu läbi Kohvicumi kohviku (siis teiseltpoolt muusikamaja). Tee mitteleidmisel võib Kohvicumist selle kaasa osta.

Rohkem kõigest ja kõigile aadressil: http://meestelaul.metsatoll.ee

Olge terved teavet edasi läkitamast!

Allikas: Lauri Õunapuu