[text]
Täna on

Kreeklaste omausu yhingu “Thyrsos - Hellenes Ethnikoi” yleskutse talvise pööripäeva tähistamiseks.

Head Maavalla Koja inimesed!

Kirjutame teile yhingust THYRSOS-HELLENES ETHNIKOI, mis võitleb iidse hellenite usu tunnustamise ning muistse elma levitamise eest. Tahame kutsuda teid osa võtma talvise pööripäeva tähistamisest koos meiega.

Nagu me tegime läinud suvisel pööripäeval koos teiste loonausundite yhingute ja vabade rahvastega, koguneme ka nyyd ja syytame tuled, et tähistada päikese peatset taastulekut. Teiegi saate osa võtta, mis maal te ka poleks, kui kogunete vabas õhus või, kellel pole võimalik olla koos kaaslastega, olete oma kodudes ning syytate tule – tõrviku, kyynla, päikest kehastava ratta või kasvõi tulukese aknal, et tähistada võitmatut päikest ning anda uue aastaringi algamise sõnumit edasi yhelt maalt teisele, yhest kodust teiseni, igalt yhenduselt yksteisele.

Syndmus leiab aset 22. jõulukuu päeva õhtul kella 23.00st sydaööni. See on meile kõigile hea võimalus tunda ja näidata yhtekuuluvust ning anda edasi sõnumit nende rahvaste yhtehoidmisest ja vennalikkusest, kes elavad oma esivanemate vanade uskumuste järgi. See on ka yhendustele hea võimalus saada lähedasemaks ja omavahel suhelda.

Sellist viisi sõnumit tulega edasi saata kutsutakse meie, hellenite keeles sõnaga fryctories, inglise keeles beacons.

Meile on oluline, et te teeksite oma tuledest ylesvõtteid ja saadaksite need meile aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., et saaksime neid jagada kõigiga oma kodulehe www.thyrsos.gr kaudu.

Palun andke see sõnum edasi kõigile, kes võiksid selles ettevõtmises osaleda. Ja lõpetuseks, kuid siiski oluline: palun olge tulega ettevaatlikud, et õnnetusi ei juhtuks.

Kui teil on meie yhingu kohta kysimusi, vastame hea meelega.

Hyyame valjusti idast läände ja lõunast põhja: “Olgu tervitatud võitmatu päike!”

Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί

Για την έρευνα,μελέτη και διάδοση του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

Thyrsos - Hellenes Ethnikoi
yhendus muistse kreeka elma uurimiseks ja levitamiseks

Lähem teave:

http://www.thyrsos.gr
http://hellenesthyrsos.blogspot.com/