[text]
Täna on

t_rehi_1.gifJuba neljandat aastat saavad Võru- ja Põlvamaa vanade palkehitiste omanikud kysida nõu oma vana palkhoone seisundi hindamiseks ja hoone taastamistööde kavandamiseks.

Ettevõtmise käigus käib MTY Vanaajamaja meeskond välitöödel, hindab hoone seisukorda ja koostab hiljem kirjalikud soovitused hoone taastamistööde järjekorra, hädavajalikkuse ja materjalide osas. Ettevõtmise eesmärgiks on aidata kaasa põliste talurahvaehitiste heaperemehelikule arendamisele ja algupärase välimuse säilitamisele.

Huvilistel tuleb urbekuu jooksul täita kysimustik kodulehel www.vanaajamaja.ee/konsultatsioonid ja saata see aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või postiaadressile MTY Vanaajamaja, Räpina, Võru mnt 14, 64505. Välitööd toimuvad mahla- ning lehekuus.

Ettevõtmise piirkonnaks on Antsla, Haanja, Lasva, Mõniste, Rõuge, Sõmerpalu, Varstu, Urvaste, Vastseliina, Võru, Meremäe, Misso, Mikitamäe, Orava, Räpina ja Värska vald.

Lisateavet:

MTY Vanaajamaja
www.vanaajamaja.ee
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Allikas: Roheline Värav