[text]
Täna on

t_kaanepilt.gifAasta lõpus ilmus Mulgimaa lugude raamat "Mulgimaa võlu ja valu". Koguka, 562 lehekyljelise raamatu on kokku pannud Abja-Paluojas elav pensionär Salme Vainlo, kellele on sydamelähedane Halliste kihelkonna mälestuste säilitamine. Lugude korjamise ja toimetamisega on ta tegelenud viimased kuus aastat.

Raamatu yheksas peatykis on läbilõige Halliste kihelkonna ajaloost muistsest ajast kuni tänapäevani. Lugejale pakutakse rännakut looduslikesse pyhapaikadesse ning Mulgimaa kaunisse loodusesse. Lugeja tutvub ka kihelkonna talumeeste, mõisnike ja yleilma kuulsate mulkidega läbi ajaloo.
Raamatu keskel on väike kogumik ylesvõtteid lugudes käsitletud isikutest ja kohtadest, kaanel on maaliline vaade Kariste järvele. Raamatu trykiarv on 500.

Raamatu hind on 15 €, huvilistel on võimalik raamat soetada Abja-Paluoja raamatupoest või pöörduda sooviga Tuuli Jõesaare poole.

Tuuli Jõesaar
MTÜ Kodukuru
E-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tel: 52 65 464