[text]
Täna on

t_Esikylg25.gifApollo raamatukauplused annavad teada, et Maavalla kalendrid on myygil kuni 18.03.

"Maavalla kalender 10225 (2012)" on ajalooliste puust sirvi- ehk ruunikalendrite eeskujul koostatud kalender. Tegemist on ainsa sarnase väljaandega Eestis. Maavalla kalender ilmub juba 34. korda ja on leidnud oma kindla lugejas- ja kasutajaskonna. Trykise kalendri osa on esitatud ajalooliste ruunidega, mis kujutavad tähtpäevi, nädalapäevi ja kaheksat erinevat kuuseisu. Tavakirjas on esitatud selgitusi sirvikalendri ajaloost, märkide tähendused, tähtpäevade tavade ylevaated, kuufaaside kellaajad ja rahvatarkusi. Trykis on köidetud käsitsi kedratud maalamba lõngaga.

Kalender maksab 1,85 eurot ning see on myygil järgmistes kauplustes:

Haapsalu Apollo - 3 tk, Kroonikeskuse Apollo - 4, Vaala keskuse Apollo - 2, Pärnu Kaubamajaka Apollo transport - 3, Kristiine keskuse Apollo - 1, Solarise keskuse Apollo - 1, Ylemiste keskuse Apollo - 4, Tartu Lõunakeskuse Apollo - 3, Tartu Kaubamaja Apollo - 2.

Maavalla kalender on myygil ka Rahva Raamatu kauplustes: Tallinnas Rocca al Mare keskuses, Kuressaares Ferrumi Kaubamajas, Tartus Tasku keskuses ja Pärnus Port Artur 2-s. Seal maksab kalender 1,69 eurot.

Kalendrit saab hulgi (alates  5 tk) tellida ka otse Maavalla kojalt aadressil koda (at) maavald.ee. Hind 1 euro tykk.

Maavalla kalendrist pikemalt