[text]
Täna on

t_Tammelauri_ArneAder.gifHiite kuvavõistluse korraldajad kutsuvad yles ettevõtteid, asutusi ja yhendusi toetama võistluse auhinnavakka raha või sobivate esemete ja teenustega. Sellega loodetakse innustada inimesi võistlusest osa võtma ning kasvatada osavõtjate ringi.

Võistluse osavõtjate arv on aasta-aastalt tasapisi kasvanud, kuid auhinnad pole suutnud sellega sammu käia. Eelmisel aastal oli võistluse peaauhind 400 eurot ning noorte peaauhind 200 eurot.

Võistluse toetajad kantakse kuvavõistluse lehele ning märgitakse ära võistlusest kõnelevates uudistes. Tänavust võistlust on juba toetanud Kehrwieder, Loodusajakiri, Tihuse turismitalu, Võro Instituut, Muinsuskaitseamet, Eesti Rahvaluule Arhiiv, Eesti Rahva Muuseum, Uma Leht, Metsatöll, Krautmani Terviseakadeemia, Kalevipoja muuseum nng Looduse aasta foto.

Seitsmes Hiite kuvavõistlus kuulutatakse välja mõne päeva pärast. Võistlust korraldavad Maavalla koda, Hiite Maja SA ja Tartu Ülikooli looduslike pühapaikade keskus.

Võistluse eelmise aasta lehe leiab siit.

Lähem teave võistluse toetamise kohta: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., tel 56686892.

Kuva: Tammelauri tamm Urvaste kihelkonnas. Arne Ader