[text]
Täna on

1e655a563245f093e0ecbd33e772f57b_w320.jpgAlgamas on eesti pärimusmeditsiini kaheaastane kursus, kus saab õppida tundma ja kasutama ravimtaimi, soonetasumist, sauna-, mee-, kaani-,loitsu- ja kupuravi ning paljut muud huvitavat meie rahvaravi põhjatust varasalvest. Kursuse korraldab Krautmani Massaaži- ja Terviseakadeemia.

Terviseakadeemia ühe juhi Alar Krautmani sõnul annab eesti pärimusravi õpe võimaluse mõista ja kogeda meie esivanemate maailmakäsitlust, raviviise ja selle kaudu ka kogu maarahva elma (kultuuri). „Me õpetame inimest vaatlema, kui tervikut. Ühtlasi õpime ka tundma ennast ning seda, kuidas terve olla ning kuidas olla abiks teiste tervise korrastamisel.

Muidugi selleks, et inimese kallal julgelt toimetada on vaja ka selgeks saada anatoomia, tervis- ja haigusõpetus ning inimesega suhtlemise oskused nagu suhtlemisõpetus, klienditeenindus jms“, sõnas Alar Krautman.

Õppetöö toimub nädalavahetustel kahel korral kuus Tallinnas ja Tartus ja kestab kaks aastat. Koolitus sisaldab palju praktilist tööd ja ka looduses olemist. Kuruse õpetajad on oma ala head ja pikaaegsed asjatundjad. Õppetöö toimub nädalavahetustel kahel korral kuus ja kestab kaks aastat. Krautmani Massaaži- ja Terviseakadeemia on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner.

Kursuse edukalt läbinule väljastatakse kooli lõputunnistus, mis annab aluse loodusterapeudi kutseeksami sooritamiseks. Kutse andja on Eesti Täiendmeditsiini ja Loodusravi Nõukoda.

Kursusele saab registreerida kuni 30.09.2016.

Lisateavet http://www.terviseakadeemia.ee/et/node/508
Kooli sekretär Anni: 56960969
Kursuse korraldaja: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.